Facebook   Instagram  

Vinexperten.se GREKISK FRUKTSALLAD MED MANDELYOGHURT

Linje
Ingredienser:

1 bit vattenmelon
½ honungsmelon
2 nektariner (eller 1 äpple)
vindruvor
8 torkade aprikoser
2 dl mandelbiskvier
2 dl matlagningsyoghurt
Gör så här:

Skala och skär vattenmelon, honungsmelon och nektarinerna eller äpplet i mindre bitar och lägg i en skål.

Halvera vindruvor och kärna ur dem. Strimla aprikoserna fint och strö över frukten.

Hackal mandelbiskvierna grovt. Blanda biskvihacket med matlagningsyoghurt och servera till fruktsalladen.
Serveras med ett sött muscatvin. Gärna grekiskt från Samos


« Tillbaka

Välj annan kategori recept »

© Vallby Wine, Vallby 557, 27656 Hammenhög, 070-6648031, bengt.sunden@vinexperten.se
Ses bäst i upplösning 800x600 eller högre. Hemsidan senast uppdaterad: 2021-06-18 12:53