|
|
ÄDELOSTSALLAD | | | |
|
|
Ingredienser:
1 dl valnötskärnor
2 små skalade mogna päron
1 litet färsk salladshuvud.
2 hg kvibille ädelost
1 knapp tsk fransk osötad senap
1 msk balsamvinäger
3 msk italiensk olivolja (toscana)
örtsalt
svartpeppar
|
Gör så här:
Hacka valnötskärnorna grovt. Skär päronen i tärningar. Strimla salladen. Skär osten i tärningar. Blanda allt i en skål. Blanda dressingen och smaka av med lite salt och svartpeppar.
Häll över dressingen. Servera salladen rumsvarm till en väl kyld halvsöt Tokay Pinot Gris vin från Alsace i Frankrike! Och franska delikatesskex.
Himmelriket på jorden! Glöm den grå vardagen och njut!
En makalös upplevelse!
|
|
|
|
© Vallby Wine, Vallby 557, 27656 Hammenhög, 070-6648031, bengt.sunden@vinexperten.se
|
Ses bäst i upplösning 800x600 eller högre. Hemsidan senast uppdaterad: 2021-06-18 12:53
|
|
|