Facebook   Instagram  

Vinexperten.se ITALIENSK BÖNSALLAD

Linje
Ingredienser:

1,5 tsk
salt
0,5 tsk
svartpeppar, nymald
2 msk
balsamvinäger
4 msk italiensk
olivolja
1 st
vitlöksklyfta, pressad
1 st
rödlök, stor
1 dl
persilja, hackad
1 st
borlottibönor, i burk à 410 g
1 st
cannellinibönor, i burkar à 410 g
Gör så här:


1. Skölj bönorna i kallt vatten. Skala och finhacka rödlöken. Rör ner den i bönorna. Blanda vinäger, olja, salt, peppar, vitlök och persilja.
2. Häll marinaden över bönorna. Täck över och låt stå svalt till nästa dag. Garnera med hackad persilja.

Serveras till grillade rätter eller lammstek

« Tillbaka

Välj annan kategori recept »

© Vallby Wine, Vallby 557, 27656 Hammenhög, 070-6648031, bengt.sunden@vinexperten.se
Ses bäst i upplösning 800x600 eller högre. Hemsidan senast uppdaterad: 2021-06-18 12:53