Facebook   Instagram  

Vinexperten.se BENGTS TIRAMISU

Linje
Ingredienser:

(4-6 personer)
Ingredienser:
4 äggulor
5 msk socker
1 äggvita
500gr mascarpone
1 ekologisk citron (skalet finrivet)
12 savoiardikex
2 dl mycket starkt kaffe
4 cl konjak
Gör så här:

Gör så här:
Vispa äggulor och socker pösigt.
Vispa en äggvita separat mycket fast. Rör ned mascarpone lite i taget och tillsätt äggvitan och citronskalet.
Lägg savoiardikex i botten på formen . Tag det kalla kaffet och konjaken och blandem och droppa den över kexen så att de blir genomfuktiga men plaskblöta. Bred på hälften av mascarponeblandningen.
Lägg på ett nytt lager av kex, kaffe, konjak och mascarponeblandning. Låt det hela stå i kylskåp i minst 6 timmar.
Strö över ett tunt lager kakao innan servering.
NJUT!

« Tillbaka

Välj annan kategori recept »

© Vallby Wine, Vallby 557, 27656 Hammenhög, 070-6648031, bengt.sunden@vinexperten.se
Ses bäst i upplösning 800x600 eller högre. Hemsidan senast uppdaterad: 2021-06-18 12:53