|
|
|
LITE OM MIG SJÄLV
|
Mitt namn är Bengt Sundén. Som
ni ser så går jag inte alltid klädd i smoking med ett
vinglas i handen, utan ibland kryper jag i grönsakslandet. Nu
har ni två utav mina stora intressen: Vin och grönsaksodling.
Annars försörjer jag mig delvis som slöjdlärare vid Edsleskogs friskola i
Åmål, Natur och Miljöskolan Åmål samt Långseruds friskola Säffle. Jag arbetar även åt Seniorbolaget och på fritiden sysslar jag mest med Veteranidrott och hönsuppfödning.
I mitt företag Vallby Wine arbetar jag
som konsult åt privata företag, instutitioner och skolor.
Jag är medlem i Munskänkarna och har där erhållit godkänt 2-betygsprov. Har
studerat vid Austrian Wine Academy och där blivit utnämnd till
konsult i Österrikiska Viner.
|
 |
Mina ambitioner med denna hemsida är att ge lite tips om bra
kvalitetsviner samt goda maträtter, framförallt hur man
kombinerar dessa två. Min förhoppning är att minst en gång i
månaden presentera nya viner samt nya maträtter.
Maträtterna är inspirerade av
våra svenska mattraditioner men med lite internationell finess.
Viktigast är dock att använda absolut bästa råvaror vid
tillagningen. Dessa kvalitetsmaträtter kräver bra
kvalitetsviner, utan att alltför mycket tänka på dess
prisvärdhet. Därför kommer de flesta av vinerna ligga i
prisklassen 60 till 100 kr. God mat kräver goda viner!
|
|
|
|
© Vallby Wine, Vallby 557, 27656 Hammenhög, 070-6648031, bengt.sunden@vinexperten.se
|
Ses bäst i upplösning 800x600 eller högre. Hemsidan senast uppdaterad: 2021-06-18 12:53
|
|
|